“7. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU

 

“7. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ”  ERDOĞAN ANADOLU MEDYASININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

AYD TARAFINDAN DÜZENLENEN “7. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU ,

“ANADOLU MEDYASI YAYGIN OLDUKÇA DEMOKRASİMİZ O KADAR GÜÇLÜ OLACAK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “7. Anadolu Medya Ödülleri” sahiplerini buldu. Kanal Urfa’nın yönetim kurulu başkanı rahmetli İbrahim Toru adına verilen İbrahim Toru Vefa ödülü Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru’ya takdim edildi.

 

Abdurrahim Toru'ya Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti

Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenen 7. Anadolu Medya Ödülleri gecesinde Kanal Urfa Yönetım Kurulu Başkanı Merhum İbrahım Toru adına verılen İbrahım Toru Vefa Ödülü Kanal Urfa Yönetım Kurulu Başkanı Abdurrahım Toru’ya takdım edıldı. Cumhurbaşkani Erdoğan'ın elinden ödül alan Toru; bayraği daima en yükseklere taşimak için çaliştiklarini söyledi.

Anadolu Yayincilar Birliği tarafindan düzenlenen 7. Anadolu Medya Ödülleri gecesi beştepe millet ve kongre merkezinde gerçekleştirildi.

Oldukça yoğun katılımın olduğu gecede Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrası gecede ödüle layık görülen isimler sahneye çağrildi.

Kanal Urfa Yönetım Kurulu Başkanı Merhum İbrahım Toru adına verılen İbrahım Toru Vefa Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Kanal Urfa Yönetım Kurulu Başkanı Abdurrahım Toru; rahmetli İbrahim Toru ağebeyimin bizlere bıraktığı hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz diyerek duyduğu gururu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve salonda bulunanlar merhum İbrahim Toru’yu rahmetle anarken, Abdurrahm Toru’yu da gösterdiği azim ve kararlılıktan ötürü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Anadolu Yayıncılar Birliği Başkanı Sinan Burhan da merhum İbrahim Toru’yu her zaman rahmetle andıklarını belirterek, toru’nun devrettiği bayrağı daima en yükseklere taşıma gayesi gösteren abdurrahim toru’yu tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini kaydetti.


sondakika, gündem, haber

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri