ŞANLIURFA’DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, 6 Şubat depreminde Atatürk Bulvarı üzerinde ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları için trafiğe kapattığı yollarda güzergah değişikliğine gitti.
Ulaşım Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, “Karaköprü bölgesinden gelen ve T2 Emirgan aktarma merkezine giren araçlarımızın güzergahlarında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Ancak T1 Maliye aktarma merkezi giren araçlarımız Mardin yolu Uçaksavar kavşağı Cumhuriyet caddesinden T1 Maliye aktarma merkezine girecek çıkış ise 18 Mart caddesinden olacaktır.
Sırrın bölgesinden gelen T3 Bamyasuyu ve T1 Maliye aktarma merkezine giren araçlarımız Uçaksavar kavşağından Cumhuriyet caddesinden aktarma merkezlerine girecek çıkış ise 18 Mart caddesinden olacaktır.
Eyyübiye bölgesinden gelen T1 Maliye aktarma merkezine giren araçlarımız, eski hal kavşağından U dönüşü yapıyor. Gaziantep istikametinden gelen araçlarımızın bir kısmı çamlık caddesinden topçu meydanından U dönüşü yapıyor. Diğer kısmı ise Mardin yolu Uçaksavar kavşağı Cumhuriyet caddesinden T1 Maliye aktarma merkezine girecektir. Hatlarımızın güncel güzergahları Urfa ulaşım mobil uygulaması ve urfakart internet sitesinden yüklenmiştir” ifadelerine yer verildi.


sondakika, gündem, haber

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri