ŞANLIURFASPOR KLÜP BAŞKANI İZOL’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol 17 Temmuz'da yapılması planlanan Şanlıurfaspor Kongresinde Klüp Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

İzol,açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

''17 Temmuz Pazartesi günü yapılacak Şanlıurfaspor Kongresinde adaylığımı sunmuş bulunmaktayım.

Yıllardır özlemini duyduğumuz güçlü Şanlıurfaspor hedefi ile son 3 aydan bu yana başkanlığını yaptığım sevdamız için; geleceği esas alan ve sağlam temellere dayalı çalışmalarımız devam ediyor.

Birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışının ilk temelini oluşturan planlamalarımızda Şanlıurfaspor Kulübü olarak; Şanlıurfa Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve 3 merkez ilçe belediyemiz ile ortak hareket ediyoruz.

Buna paralel olarak hem maddi anlamda hem de vizyonel bakış açısına sahip yeni bir yönetim olmazsa olmazımızdır. Ve yine bu yönetim; Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfaspor'un başarısından öte hiç bir şekilde beklentisi olmaksızın çalışacak isimlerden oluşacaktır.

Şimdiden çok ciddi sponsorluklar için imza safhasına geldiğimiz yönetimimizin; alacağı kararlarda da ortak paydada buluşması ve şeffaflığı esas alması ilkelerimiz arasında yer alacaktır.

Takımımızın 1. Lig'de kalıcı ve Süper Ligi hedefleyen isimler için de prensipte anlaştığı sürpriz transferler bulunmaktadır. Tüm bunların alt yapısı hazırlanmıştır. Siz değerli Şanlıurfa halkımızın da desteği ile kongre sonrası seçilmemiz halinde Şanlıurfaspor'umuz için yeni bir dönem başlayacaktır.

Yeni bir Şanlıurfaspor, yeni bir vizyon ve Şanlıurfa'nın hak ettiği yere gelebilmesi için Haçım İzol olarak yönetime talipli olduğumu kamuoyuna bildiririm.''


SPOR , GUNDEM ,ŞANLIURFASPOR , SUPERLIG , FUTBOL

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri