MKE FABRİKASINDA PATLAMA: 1’İ AĞIR 4 YARALI

 

Makine ve Kimya Endüstrisi’nin (MKE)’nin Ankara’da bulunan Kapsül Fabrikası’nda çıkan patlamada 1 ağır 4 yaralının olduğu öğrenildi.

Ankara’nın Kayaş ilçesinde bulunan MKE Kapsül Fabrikası’nda patlama sesleri duyuldu. Fabrikadan çıkan yangın vatandaşların cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Vali Vasip Şahin'den patlama ile ilgili açıklama!

 Vali Vasip Şahin patlama ile ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

"4 işçimiz yaralandı. İşçilerimiz tedavi altında ve bilinçleri açık."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, MKE fabrikasındaki patlamaya ilişkin inceleme başlatıldığını bildirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, Ankara Mamak'taki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Kapsül Fabrikası'nda meydana gelen patlama ile ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, Ankara’nın Mamak ilçesindeki Kayaş semtinde bulunan MKE Kapsül Fabrikası'nda meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, patlama sonucunda 4 işçinin yaralandığı, bunun üzerine Kaza Araştırma Komisyonu’nun acilen toplandığı ve koordinasyon ekibi oluşturulduğu ifade edildi.

Açıklamada, olayla ilgili alanlarında yetkin olan müfettişlerin görevlendirildiği belirtilirken, Rehberlik Teftiş Başkanı, Başkan Yardımcıları, ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği Başkan Yardımcısı’nın da olay yerine intikal ettiği, gerekli incelemelerin başlatıldığı kaydedildi.

"Konuyla ilgili uzman müfettişler gerekli inceleme ve soruşturma kapsamında görevlendirilmiştir"

Öte yandan patlama ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Işıkhan, patlamada yaralanan dört işçiye acil şifalar diledi. Işıkhan, "Konuyla ilgili olarak inceleme için koordinasyon ekibi oluşturulmuş olup Bakanlığımıza bağlı uzman müfettişler gerekli inceleme ve soruşturma kapsamında görevlendirilmiştir" dedi. 

Bakan Tunç: “(MKE fabrikasındaki patlama) Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Makine ve Kimya Endüstrisi'nin (MKE) Kayaş'taki kapsül fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Makine Kimya Endüstrisi'nin Ankara Kayaş'taki kapsül fabrikasında meydana gelen patlamada yaralanan kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi. 


patlama, son dakika, haber,

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri