ŞANLIURFA’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Şanlıurfa’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Vali şıldak ve protokol tebrikleri kabul etti

Cumhuriyet caddesinde mehter ile halk oyunları gösterisi ve şiirler okundu

Şanlıurfa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101’nci yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da tören düzenlendi. Halk oyunları, okunan şiirler ve mehter gösterisiyle yaşanan coşku görülmeye değerdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'nci yıl dönümü, Kentte törenlerle kutlandı. Şanlıurfa'daki kutlamalar sabah saatlerinde Osmanbey Yeni Şehitlik Anıtına Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Garnizon Komutanının çelenk sunumuyla başladı.

Zafer Bayramı Kutlamaları Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Valilik Şeref Salonu'nda tebrikleri kabulüyle devam etti. Tebrik kabulünde Tuğgeneral Mustafa Büyük Köroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül, Vekiller Mehmet Ali Cevheri ve Cevahir Asuman Yazmacı yer aldı.

Tebriklerin kabulünün ardından da kutlamalar Cumhuriyet caddesinde devam etti. Vali Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve il protokolünün katılımlarıyla Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen geçit töreninde kıtaların ve vatandaşların bayramını kutladı.

Program kapsamında bir konuşma yapan Topçu Binbaşı Erdal Pekin şu ifadelere yer verdi;

Kutlamalar kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle öğrencilerde şiirler okudu. Haliliye Belediyesinin mehter takımı ve folklor ekibinin gösterisi de bayram coşkusunu artırdı.

 


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,30ağustos ,kutlama ,zaferbayranı

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri