FECİ KAZA KAMERADA: GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

 

MOTOSİKLETİYLE REFÜJE ÇARPAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ, GENÇ KIZ YARALI

İstanbul'da hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve arkasındaki genç kız yola savruldu. Korku dolu anlar kameralara yansırken 22 yaşındaki sürücü yaşamını yitirdi.

İstanbul Maltepe'de hızla ilerlediği esnada otomobili sollayarak yolun ortasındaki refüje çarpan motosikletin 22 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti, arkasında bulunan genç kız ise yaralandı. Kaza anı kameraya saniye saniye yansıdı.

Maltepe'de saat 17.00 sıralarında iddiaya göre 22 yaşındaki Mahmut Alperen Bölükbaşı'nın hızla kullandığı motosiklet, yoldaki, otomobili solladığı esnada yolun ortasındaki refüje hızla çarptı. Motosikletin sürücüsü Bölükbaşı ile arkasında oturan 14 yaşındaki Lara Volkan yer savrularak yaralandı. Yolda kazaya tanık olan sürücüler araçlarını durdurarak yaralıların yardımına koştu.

Hastaneye kaldırılan Mahmut Alperen Bölükbaşı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Lara Volkan'ın ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza anı ise saniye saniye araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde hızla ilerleyen motosiklet yolun ortasındaki refüje çarpıyor ve motosikletteki iki kişi yola savruluyor. Kazaya tanık olan sürücüler ise araçlarını durdurup yaralıların yardımına gidiyor.


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,kaza ,facia ,hız ,motorsiklet ,süraat ,istanbul

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri