İSTANBUL’DA SEL FELAKETİ! 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

 

 

İstanbul’da bazı bölgelerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kayaşehir metrosunu da su bastı.

 

Başakşehir ve İkitelli’de yoğun yağış nedeniyle araçlar suya gömüldü.

İstanbul’un Kuzey bölgesindeki ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, su baskınlarına neden oldu. Başakşehir ve İkitelli’de birçok araç sular altında kaldı. Dereye dönen sokaklarda suya gömülen araçlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin su baskınlarına müdahaleleri sürüyor.

İstanbul Arnavutköy’de sağanak yağış etkili oldu. Bazı caddeler göle dönerken vatandaşlar da yolda yürümekte zorlandı.

Arnavutköy’de sağanak yağış etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan yağmur giderek şiddetini arttırdı. Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar göle dönerken sürücüler ve vatandaşlar zorluk yaşadı. Yağış nedeniyle adeta sokak ve caddeler göle dönerken bazı çocuklar ise yağmuru fırsata çevirerek su birikintisi olan yerlerde eğlendi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Arnavutköy’de sağanak yağış nedeniyle bir servis aracının içi suyla dolarken, çalışanlar mahsur kaldı.

İstanbul’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış özellikle Arnavutköy bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Arnavutköy’de etkili olan yağış nedeniyle bir personel servis aracı suya gömüldü. Basamaklara kadar su ile dolan servis aracı ilerleyemeyince önce itfaiye ekiplerine haber verildi. Ancak bölgede bazı evlere su bastığı gerekçesi ile yoğun çaba harcayan ekipler de yardıma gelemedi. Bu defa başka bir araç çağırılarak personel diğer araca aktarıldı. Arnavutköy’de kurulan bir pazarda ise yağış nedeni ile daha fazla dayanamayan çadır tezgahların üzerine devrildi.

İstanbul’da bazı bölgelerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kayaşehir metrosunu da su bastı. 

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ilçeler olumsuz etkilendi. Evleri ve işyerlerini su basarken sokak ve caddeler göle döndü. Kayaşehir metrosu da yağıştan etkilendi. Metroyu su bastı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

İstanbul’da Halkalı Gümrüğü’nde sağanak sonrası şoförler ve çalışanlar mahsur kaldı. Bir binanın çatısına çıkarak kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar dron ile görüntülendi.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, şehrin birçok noktasında su baskınlarına neden oldu. Sel sularının vurduğu Halkalı Gümrüğü’nde de araçlar mahsur kaldı. Gümrük işlemleri için gelen şoförler ve çalışanlar da sel suları nedeniyle içeride bulunan bir binaya sığındı. Binanın çatısına çıkarak yardım isteyen vatandaşlar dron ile görüntülendi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler mahsur kalanların bot ile kurtarılması için çalışma başlattı.

 

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, Küçükçekmece'de su baskınlarına neden oldu. Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de yoğun selde mahsur kalan bir kadın vatandaşların yardımı sayesinde suya kapılmaktan kurtarıldı. Bir başka görüntüde ise selde mahsur kalan bir vatandaş kurtarıldıktan sonra sırtta taşınarak ambulansa bindirildi.


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,sel ,istanbul ,yağış ,felaket ,metro ,sokak ,araba ,ev

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri