ZEHİR TACİRİ YAKAYI ELE VERDİ!

BAKAN YERLİKAYA: BİLİNSİN Kİ;  ZEHİR TACİRLERİNİN HER AN ENSELERİNDEYİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl’de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir taciri yakalandı” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığınca yürütülen operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, 4 farklı şehirde düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu maddeler ile ruhsatsız silahların yakalandığını belirterek, şunları kaydetti:

“İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl’de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir taciri yakalandı. İstanbul’da üç ilçede düzenlenen üç ayrı operasyonda, 19 kilogram eroin, 58 kilogram bonzai, 170 kilogram muhtelif içerikte uyuşturucu ile silah ele geçirildi. Operasyonda altı şüpheli gözaltına alındı. Kocaeli’nde Tem Otoyolu üzerinde durdurulan bir otobüste yapılan aramada 158 kilogram esrar yakalandı. 1 şüpheli gözaltında.”

Öte yandan, operasyonların devam ettiğine dikkati çeken Bakan Yerlikaya, Adana ve Bingöl’de gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin de, “Adana’da durdurulan bir araçta yapılan aramada 158 kilogram esrar yakalandı, bir şüpheli gözaltında. Bingöl İl Jandarma Komutanlığımızca ise Genç kırsalında yapılan aramalarda 150 kilogram toz esrar, 44 kilogram kubar esrar, 3 milyon 325 bin 468 kök kenevir ele geçirildi. Ayrıca Jandarma İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğümüzce düzenlenen operasyonlarda da 280 kilogram skunk ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli şahıs da göz altına alındı” bilgilerini aktardı.

 


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,asayiş ,bakan ,duyuru ,operasyon ,istanbul ,kocaeli ,adana ,bingöl

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri