BAŞKAN İZOL’DAN ANKARA MAÇINA DAVET

 

Astor Enerji Şanlıurfspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, Ankara'daki tüm Şanlıurfalıları bugünkü Keçiörengücü maçına davet etti. 

Sezonun 5. hafta karşılaşması için tüm hazırlıklarını tamamlayan sarı yeşilli ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor'da geri sayım başlarken, Kulüp Başkanı Haçım İzol da maça davet çağrısında bulundu. Sosyal medya aracılığıyla Ankara'daki tüm Şanlıurfalılara seslenen Başkan İzol, "Başkent Ankara'daki tüm Şanlıurfalıları bugün saat 16.00'da Ankara Keçiören maçı için Aktepe Stadı'na bekliyoruz. Ben şahsen her zaman olduğu gibi yine takımımın yanındayım. Haydi Urfalı sen de takımını yalnız bırakma, gücümüze güç kat" ifadelerini kullandı. 
Bu arada Şanlıurfa'dan da hareket ederek takımını yalnız bırakmayan çok sayıda taraftar da sabah saatlerinde Ankara'ya vardı. Ligde 2 galibiyet 2 beraberlikle 8 puanı bulunan Astor Enerji Şanlıurfaspor, Ankara deplasmanından da galibiyet alarak üst sıralara doğru çıkışını sürdürmek istiyor.


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,şanlşıurfaspor ,ankara ,maç ,davet ,urfalı ,spor ,şanlıurfa ,keçiörengücü başkanizol

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri