3 KAT ZAMMI KABUL ETMEYEN KİRACIYI ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER!

YÜKSEK ZAMMI KİRACI KABUL ETMEYİNCE SOKAK ORTASINDA TEKME TOKAT DÖVDÜLER

İstanbul'da kirayı 3 katına çıkarmak isteyen ev sahipleri, ücreti kabul etmeyen kiracılarını sokak ortasında tekme tokat darbetti. Araya girmek isteyen vatandaşları "Bu tacizci" diyerek uzaklaştıran ev sahipleri, kısa sürede gözaltına alındı.

İstanbul Esenyurt'ta kira ücreti konusunda anlaşamadıkları kiracıyı takip eden baba ve oğlu, şahsı sokak ortasında tekme tokat dövdü. Dün Esenyurt Saadetdere Mahallesi'nde Aytaç E., 7 yıldır kirada oturduğu evden ev sahibi tarafından çıkarılmak istendi. Evden çıkmak istemeyen Aytaç E., ev sahibinin kirayı 3 katına çıkarma isteğine de olumsuz yanıt verdi. Asgari ücretle çalıştığını ve böyle bir zammı karşılayamayacağını söyleyen kiracı ve ev sahibi mahkemelik oldu.

Dün iş çıkışı metrobüsten inerek evine giden Aytaç E.'nin önü, ev sahibi Ali E. ve Aşur E. tarafından kesildi. Bir anda saldıran baba-oğul, kiracılarını tekme tokat dövdü. Yere düşen Aytaç E.'yi yerde tekmeleyen şahıslar, cep telefonunu da alarak uzaklaştılar. Baba-oğlu, olaya müdahale etmek isteyen vatandaşlara ise "Bu adam tacizci" diyerek yaklaştırmadılar. Darp edilen Aytaç E., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,şiddet ,komşu ,kiracı ,tekmetokat ,dayak ,esenyurt

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri