“KAHRAMANLAR OPERASYONLARI” DEVAM EDİYOR!

 

 

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK 'KAHRAMANLAR OPERASYONLARI'NDA 37 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik 'Kahramanlar Operasyonları' kapsamında 37 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

'Kahramanlar Operasyonları' kapsamında gözaltılar devam ediyor. İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik "Kahramanlar operasyonları" Kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı. Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, teröristleri ve onların iş birlikçilerini adalet teslim etmeye kararlı olduklarını vurgulayarak Şunları kaydetti:

"Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin.

Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir."


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,kahramanlar ,operasyon ,terör ,örgüt ,şüpheli

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri