ŞANLIURFA’DA “ERKEK HEMŞİRE” DAYAĞI!

URFA’DA BİR KİŞİ, "EŞİME NASIL İĞNE YAPARSIN?" DİYEREK ERKEK HEMŞİREYİ YUMRUKLADI

Şanlıurfa'da bir kadına iğne yapan erkek hemşire, kadının kocası tarafından saldırıya uğradı. Burnu kırılan hemşire tedavi altına alınırken, saldırgan şahıs ise gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da sağlıkta şiddet anı kameralara yansıdı. Evinde rahatsızlanan eşini Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne getiren bir şahıs, eşine iğne yapan hemşire Mehmet Şah Bilge'yi darp ederek burnunu kırdı. İsminin Kadir Fatih S. olduğu öğrenilen saldırgan gözaltına alındı.

Olay, dün gece saatlerinde Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evinde aniden rahatsızlanan ve ismi öğrenilemeyen kadın hastaya, acil serviste görevli erkek hemşire Mehmet Şah Bilge iğne yaptı. Bu sırada eşinin kayıt işlemlerini tamamlayan Kadir Fatih S., "Burada kadın hemşire varken benim karıma bir erkek nasıl iğne yapar?" diyerek erkek hemşirenin suratına yumruk attı.

Erkek hemşire yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yere düşerken, acilde yaşanan saldırı üzerine, hastane çalışanları "beyaz kod" verdi. Saldırıda burnu kırılan Mehmet Şah Bilge tedaviye alınırken, Kadir Fatih S. ise gözaltına alındı. Acil serviste yaşanan darp olayı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,şanlıurfa ,şiddet ,sağlık ,hamşire ,iğne ,yumruk

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri