KIZ ARKADAŞININ EVİNİ BASARAK DEHŞET SAÇTI!

KIZ ARKADAŞININ ANNESİNİ YARALADI, DAHA SONRA KIZ ARKADAŞINI DA ÖLDÜREREK İNTİHAR ETTİ

Gaziantep'te bir şahıs, evini bastığı kız arkadaşının annesini yaralayıp kız arkadaşını da öldürerekten sonra intihar etti.

Gaziantep’te bir şahıs, evini bastığı kız arkadaşını öldürdü, annesini yaraladı kendisi de intihar etti. Olay, sabah erken saatlerde Şahinbey ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Erkan Dağcı (33) isimli bir şahıs, kız arkadaşı Fulya Aslan'ın (31) evine geldi.

Şahıs, eve gelir gelmez kapıyı açan kız arkadaşının annesi Gülçin Gürkan'ı (54) silahla ateş ederek yaraladıktan sonra evde bulunan kız arkadaşı Fulya Aslan'ı kafasına sıkarak öldürdü. Saldırgan şahıs, daha sonrasında ise aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Sesleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fulya Aslan ile saldırgan Erkan Dağcı'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, omuzundan yaralanan Gülçin Gürkan'ı ise ilk müdahalenin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hayatını kaybeden Aslan ile Dağcı'nın cansız bedenleri ise olay yerinde tamamlanan işlemlerinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Feci olayda hayatını kaybeden Aslan'ın daha önceden evlenip boşandığı ve velayeti babalarında olan iki çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,gaziantep ,cinayet ,kızarkadaş ,intihar

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri