ŞANLIURFA EMNİYETİNDEN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİM

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, OKUL SERVİSLERİ VE OKUL ÇEVRESİNDE DENETİM YAPTI

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelindeki okul çevrelerinde huzur ve güvenliğin devamlılığını sağlamak amacıyla kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki okul güvenliğini ve huzurunu sağlamak amacıyla asayiş, narkotik, trafik ve diğer birimlerin iş birliğiyle okul servis araçları başta olmak üzere okul çevrelerinde bulunan tüm işyerlerine yönelik kapsamlı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Çocukların ve gençlerin güvenliğini en üst düzeyde sağlamak ve suçla mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu denetimler, Şanlıurfa'nın eğitim kurumlarının etrafındaki işyerlerini hedef alıyor. Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen denetimlerde, özellikle okul servis araçlarından, çevresel güvenlik önlemlerine kadar pek çok konu titizlikle inceleniyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bu denetimlerle ilgili; "İlimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığının sağlanması, çocuk ve gençlerimizin korunması amacı ile; asayiş, narkotik, trafik ve diğer birimlerimizin katılımı ile okul servis araçları başta olmak üzere okul çevrelerinde bulunan tüm işyerlerine yönelik kapsamlı denetimlerimiz devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

 

 

 


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,şanlıurfa ,asayiş ,emniyet ,denetim ,okul ,eğitim

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri