ŞANLIURFALI VEKİLİ BOZDAĞ’DAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANVEKİLİ BEKİR BOZDAĞ, ŞANLIURFA’DA

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bozdağ’a AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı, Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları’nın da hazır bulunduğu toplantı salonunda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet, yatırım ve projeleriyle ilgili bir sunum yapıldı.

Ziyaretlerinden ötürü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’a teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şöyle konuştu;

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere bir araya geldiklerini aktararak yapılan hazırlık ve sunumlardan ötürü Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından TBMM Başkanvekili Bekiz Bozdağ’a Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince hazırlanan hizmet ve yatırımları içeren bir sunum yapıldı.

 


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,büyükşehir ,ziyaret ,vekil ,şanlıurfa

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri