VALİ ŞILDAK ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak; eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Özel bir mekânda çocuklarla buluşan Vali Şıldak ve eşi, kahvaltının ardından çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı. İp atlama, yakar top, kör ebe gibi oyunlarda çocuklara eşlik eden Vali Şıldak, “Bugün bizim için çok farklı bir gün oldu. Sizlerle birlikte bizde çocukluk, gençlik yıllarımıza döndük. Çocuk, genç olmak ve hayatın erken aşamalarında olmak hiçbir zaman geri gelmeyecek zamanlardır.” dedi.

Mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklara hitaben konuşan Vali Şıldak, “Böyle zamanlarda sizin aranızda olmak, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi kucaklamak, onlarla birlikte zaman geçirmek bizim için de büyük mutluluk kaynağıdır. Sizde bugün kahvaltıda bizlere eşlik ettiniz, çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

VALİ ŞILDAK: “ÜLKESİNİ SEVEN BİREYLER OLARAK YETİŞMENİZİ ÇOK İSTİYORUZ”

Çocukların devletine ve milletine bağlı, ülkesini seven bireyler olarak yetişmelerini çok istediklerinin altını çizen Vali Şıldak, “Sizlerin başarılı olması, geleceğe iyi hazırlanması ve güzel mesleklere kavuşmasını istiyoruz. Eğitiminizi tam alıp iyi çocuklar olarak büyüyünce ülkemizin hizmetinde ve Türkiye’mizin sevdasında insanlar olarak insanlığa faydalı, güzel ahlaklı, geleceğe sahip çıkan, ülkesini seven ve hizmet eden bireyler olarak yetişmeniz için çabalıyoruz.” diye belirtti.

 

Kahvaltı programına Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak'ın yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile kurum personeli de katıldı.


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,vali ,ziyaret ,çocuk ,özel ,oyun

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri