ŞANLIURFASPOR’DA KEMAL TOSUN’A ÖNEMLİ GÖREV

 

Asor Enerji Şanlıurfaspor yönetimi, aldığı kararla antrenör Kemal Tosun'u Futbol Koordinatörü olarak görevlendirdi. 

Şanlıurfaspor'a yıllardır emek veren ve tecrübesi ile Türk futbolunun tanınan isimlerinden Kemal Tosun, Astor Enerji Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından Futbol Koordinatörlüğüne atandı. Bugün yapılan toplantının ardından Tosun'a görev tevdii edilirken, karar memnuniyetle karşılandı.
Görevlendirmenin ardından bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Haçım İzol, Kemal Tosun'un deneyiminin takıma katkı sunacağını belirterek "Kemal Tosun hocamız öz Urfa evladıdır. Bugüne kadar onuru ve duruşu ile takıma her zaman katkı sunmuş bir isimdir. Takımla ilgili geleceği esas alan kararlarımızda kendisinden ve tecrübesinden yararlanacağımıza eminim" dedi.  

KEMAL TOSUN KİMDİR
Futbola Urfaspor alt yapısından yetişen başlayan Kemal Tosun, Urfaspor’da profesyonel olup, sırasıyla Merzifon, Şanlıurfaspor, Şanlıurfa Belediyespor, Amedspor, Tarsus İdmanyurdu, İstanbulspor, Adıyamanspor, Kayapınar Belediyespor, Siverek Belediyespor, Karaköprü Belediyespor 11 Nisanspor’da futbol yaşantısını sürdürdü.
Şanlıurfaspor alt yapı gençliğinin bölgesel ve ulusal turnuvalardaki başarısının temelini oluşturan Kemal Tosun, ayrıca Kulüp Teknik Direktör değişiminde sürekli olarak takımın başında yer almış ve bir çok maçın kazanılmasında büyük emeği olmuştu.


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,şanlıurfa ,spor ,hazırlık ,maç ,futbol ,görev ,şanlıurfaspor ,kemaltosun

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri