URFA DAHİL 76 İLDE “MERCEK” OPERASYONU

 

 

1212 TABANCA, 167 KURUSIKI, 44 UZUN NAMLULU TÜFEK, 225 AV TÜFEĞİ İLE GEÇİRİLDİ

 

Aralarında Şanlıurfa dahil olmak üzere Türkiye’nin 76 ilende “Mercek” operasyonu gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya: "76 ilde son 4 günde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik olarak düzenlenen "Mercek" operasyonlarında; bin 212 ruhsatsız tabanca, 167 kaçak kurusıkı Tabanca, 44 Uzun Namlulu Tüfek, 225 ruhsatsız av tüfeği ile geçirildi" dedi.

 

Aralarında Şanlıurfa dahil 76 ilde İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 76 ilde son 4 günde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik olarak düzenlenen "Mercek" operasyonlarında; bin 212 ruhsatsız tabanca, 167 kaçak kurusıkı Tabanca, 44 Uzun Namlulu Tüfek, 225 ruhsatsız av tüfeği ile geçirildiğini belirterek bin 858 şüpheli şahsın da göz altına alındığını kaydetti.
 

Bakan Yerlikaya, açıklamasının devamında, ”Aziz Milletimiz müsterih olsun; ruhsatsız silah temin edenlerle de silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Polisimizi tebrik ediyorum. Halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Onları adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadesini kullandı.
 


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,şanlıurfa ,şanlıurfa ,mercek ,operasyonu

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri