İSRAİL GAZZE ŞERİDİ’NDE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER OKULUNU VURDU

 

 

GAZZE’DE İSRAİL SOYKIRIMI DEVAM EDİYOR
İsrail’in Filistin’e yönelik soykırımı devam ediyor. İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nin bahçesinde bulunan ambulans konvoyuna hava saldırısı düzenledi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtildi.
 

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 28’inci gününde devam ediyor. İsrail ordusu, sivil yerleşim yerleri, hastane ve okullara düzenlediği saldırıları ara vermeden sürdürüyor.

 

Akşam saatlerinde İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nin yerleşkesini vurdu.

 

Hastanede tedavi gören ağır yaralı hastaları Mısır’a taşımak için bekleyen ambulans konvoyuna düzenlenen saldırıda çok sayıda can kaybının ve yaralının olduğunu belirtildi.
 

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El Kudra yaptığı açıklamada, "Bu bir sağlık konvoyuydu” ifadelerini kullanarak, saldırı sırasında Mısır’a gönderilecek hastaların ambulanslarda olduğunu aktardı. El Kudra, “Ambulanslar 15-20 ağır yaralı hastayı taşıyordu” dedi.

İsrail akşam saatlerinde Şifa Hastanesi’nde ambulans konvoyuna düzenlediği saldırının ardından Gazze Şeridi’nde Birleşmiş Milletler’e bağlı bir okulu vurdu.


Akşam saatlerinde Şifa Hastanesi’nde bulunan ambulans konvoyuna saldıran İsrail savaş uçakları, saatler sonra Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Saftavi bölgesinde binlerce Filistinlinin sığındığı BM Filistinli Mültecilere Yardım Ajansına bağlı okulu vurdu.


kanalurfa ,sondakika ,haber ,gündem ,filistin ,savaş ,israil ,gazze ,kudüs

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri