ŞIRNAK’TA ZEMİN KATTA MEYDANA GELEN YANGIN DEHŞETİ YAŞATTI

Şırnak'ta bir binanın zemin katındaki dairede elektrik kontağından çıkan yangında dumandan etkilenen 4 çocuktan 1'i hayatını kaybetti. Yaralılar Şanlıurfa’daki hastaneye sevk edildi.

Şırnak’ta bir daire çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre, merkez Cumhuriyet Mahallesi 513. Sokak'ta bir binanın zemin katındaki dairede elektrik trafosundan yangın çıktı. Yangında 4 çocuk dumandan etkilendi. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangında içeride mahsur kalan K.Y. (12), E.U. (14), U.M.K. (15) ve H.T. ekipler tarafından dışarı çıkartıldı. Yaralı çocuklar, ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan H.T. hayatını kaybederken, diğerlerinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 513. Sokak'ta bir binanın kazan dairesinde meydana gelen yangında H.T.'nin (14) hayatını kaybettiği, U.M.K. (15), E.U. (14) ve K.Y'nin (12) yaralandığı belirtildi. Ekiplerin olay yerine ivedi olarak intikal ederek gerekli tüm müdahalelerde bulunduğu ifade edilen açıklamada, "Şırnak Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan yaralılarımız, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesine ambulansla sevk edilmiştir. Yaşanan elim olayla ilgili Şırnak Valiliği olarak incelemelerimiz devam etmektedir. Şırnak Valiliğimiz, süreçle ilgili yürütülen çalışmaları bizzat yakından takip etmektedir. Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.


kanalurfa ,sondakika ,gündem ,haber ,şanlıurfa ,şırnak ,yangın ,erfa ,çocuk ,olay ,panik

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri