ŞANLIURFA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA ETKİSİNİ GÖSTERDİ

 

 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen kar, yağmur ve fırtına haberleri gelmeye başladı. Yurdun bir kesiminde yılın ilk karı yağarken Şanlıurfa dahil birçok ilde de şiddetli yağış ve fırtına yaşandığı görüldü.

Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Kırklareli, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağması beklenirken Şanlıurfa dahil 66 il için ise "sarı" ve "turuncu" alarm verildi. Etkili olmaya başlayan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Şanlıurfa’da da dün geceden bu yana başlayan şiddetli yağış, etkisini artırıyor. Birçok bölgede fırtınada etkili olurken şuana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi. Şanlıurfa Valiliği yağış ile ilgili uyarıda bulunarak; “Meteorolojiden yapılan son uyarılara göre bu akşam saatlerinden itibaren Şanlıurfa'nın genelinde aşırı yağış beklenmektedir. Yağışların zaman zaman çok kuvvetli ve şiddetli olması tahmin edilmektedir. Vatandaşlarımızın, iki gün devam edecek olan aşırı yağışlarla birlikte meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Kamuoyuna önem ve saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.


kanalurfa ,sondakika ,gündem ,haber ,şanlıurfa ,yağış ,fırtına ,yağmur

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri