UCLG-MEWA TOPLANTISI SONA ERDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı toplantısının ikinci gününde yapılan oturumlar sonrası kapanış yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 22 - 23 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısının ikinci gününde devam etti.

Etkinliğimizin son gününde "Daha Yeşil ve Dirençli Bir Kentsel Gelecek İçin Liderler Diyaloğu", "Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı (WALD) Gençlik Oturumu" ve kapanış programını gerçekleştirildi.

Programın ikinci bölümünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi salonu dolduran üniversiteli gençlerle yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, gençlerin sorduğu soruları da cevapladı.

Şanlıurfa’nın güçlü bir yerel yönetim ağına sahip olduğunun altını çizen Başkan Beyazgül, iki gün süren programlar kapsamında Şanlıurfa’da çok önemli konuların masaya yatırıldığını kaydetti.

Program hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

 


kanalurfa ,sondakika ,gündem ,haber ,büyükşehir ,şanlıurfa ,toplantı ,sanat ,ulusal ,genç

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri