CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

 

 

"İnsanımızın günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları görmezden geliyor veya inkar ediyor değiliz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye'nin yaklaşık 10 yıldır siyasetten güvenliğe ve ekonomiye kadar her alanda sinsi ve kasıtlı bir saldırı altında olduğunu kimse reddedemez'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Erdoğan, son genişletilmiş il başkanları toplantısını 24 Ağustos tarihindeki büyük kongreden önce gerçekleştirdiklerini, aradan geçen süre zarfında ülke, millet, demokrasi ve parti açısından önemi haiz pek çok kritik gelişmeyi geride bıraktıklarını ifade etti. Erdoğan, 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni 7 Ekim’de AK Parti’ye ve temsil ettiği değerlere yakışır bir şekilde icra ettiklerini belirtti. Kongrenin bir AK Parti klasiği olan süreklilik içinde değişimin ne kadar güçlü, halen ne kadar diri olduğunu tekrar gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ak saçlılarımızın tecrübesiyle gençlerimizin heyecanını birleştirdiğimiz kongremizde partimizin yönetim organlarını da belirledik. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerimizden 49 arkadaşımız bayrağı yeni yol arkadaşlarımıza teslim etti. Görevi devreden arkadaşlarımıza, partimize ve davamıza yaptıkları üstün hizmetler dolayısıyla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Parti kurullarımıza asil ve yedek olarak seçilen tüm arkadaşlarımızı da gönülden tebrik ediyorum. Kongre sürecimizin öncesinde üç kademe il başkanlıklarımızın bazılarında çeşitli değişiklikler yaşandı. Bu arkadaşlarımıza da emekleri için teşekkür ediyorum. Yeni görevleriyle toplantılarımıza ilk defa katılan arkadaşlarımıza Rabbimden başarılar niyaz ediyorum” diye konuştu.

 

“Kongremizin ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı çok daha yoğun bir şekilde başlattık”

Kongrenin ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıkları çok daha yoğun bir şekilde başlattıklarına değinen Erdoğan, "Partimizin öncelikleri çerçevesinde seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı Türk siyasetine örnek olacak bir demokrasi ikliminde sizlerin de desteğiyle tamamladık. Yarın kamu görevlilerinin istifa süresi doluyor. Meclis üyeliği için başvuruları 3 Aralık’a kadar alacağız. Süreç kendi mecrasında ilerlerken biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız. Temayül yoklamalarıyla saha araştırmalarıyla, istişarelerle, görüşmelerle, partimize mahsus diğer yöntemlerle adaylarımızı belirleyeceğiz. Kampanya ekibimiz çalışmalarına başladı. Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’yle görüşmelerimiz olumlu bir mecrada karşılıklı anlayış ve saygı ekseninde devam ediyor. Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız muhataplarıyla sürekli temas halinde. Biz de dün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi külliyemizde ağırladık. Kendisiyle oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Milli irade düşmanlarına karşı 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz” şeklinde konuştu.

“Alışmışlar istismar ve korku siyasetine, alışmışlar ’tıpış tıpış bize oy vereceksiniz’ demeye, şehirlerine hizmet etme gereği bile duymuyorlar”

Gayelerinin İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirleri gerçek belediyecilik ile tekrar buluşturmak olduğunu söyleyen Erdoğan, “Grup toplantımızda ilan ettiğimiz ‘Yeniden İstanbul’, bu mücadelenin parolalarından biri olacaktır. İşte sizler de görüyorsunuz dünyanın göz bebeği olan İstanbul, CHP zihniyetinin elinde eski günlerini mumla arar hale geldi. Ortaya bir eser koyamadıkları gibi bizim başlattığımız ve belli bir aşamaya getirdiğimiz projeleri bile devam ettiremediler. Eskiyen reklam panolarını yenilemekten başka bir icraatları yok. AK Parti döneminde sakinlerinin yaşamaktan huzur duyduğu aziz İstanbul ne yazık ki CHP’li iş bilmezlerin yönetiminde İstanbulluları yoran bir şehir haline dönüştü. Hepimizin bildiği kara tren türküsünü şimdi İstanbul halkı her gün söylüyor. Ne diyordu o meşhur türküde? ‘Kara tren gecikir, belki hiç gelmez. Dağlarda salınır da derdimi bilmez. Dumanın sağırır da, halimi görmez. Kan dolar yüreğim gözyaşım dinmez.’ Bugün de İstanbullu kardeşlerimiz gözü yolda otobüs bekliyor, metrobüs bekliyor, metro bekliyor. Ama bunların hiçbir vaktinde gelmiyor. Hadi geç de olsa geldi diyelim. Bu sefer bakımsızlıktan dolayı yolda kalıyor. Aynı vahim tablo diğer tüm CHP’li belediyeler için de geçerlidir. Büyükşehir, işçisi ve beldesiyle CHP’li belediyelerin alametifarikası vatandaşa nasıl hizmet edilir bilmiyorlar. Niye? Çünkü umurlarında değil. Bunların gündeminde emanetini taşıdıkları insanlara hizmet etmek, eser kazandırmak, milletin sıkıntılarına çözüm üretmek gibi bir dertleri yok. Çok daha kötüsü bunu öğrenmek gibi bir niyetleri de yok. Alışmışlar istismar ve korku siyasetine, alışmışlar &rsq


kanalurfa ,sondakika ,gündem ,haber ,cumhurbaşkanı ,açıklama ,mesaj ,kongre

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri