ÇOCUKLAR İÇİN ŞANLIURFA’DA SPOR ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

 

Allianz Türkiye ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve Şanlıurfa'ya göç eden çocuklar için spor şenliği düzenledi.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar da dahil olmak üzere, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı’na kayıtlı çocuklar, Şanlıurfa’da düzenlenen “MoveNow” spor şenliğine katıldı.

2016 yılından bu yana devam eden ve 7-14 yaş grubu çocukların hareket ve spor yoluyla sağlıklı büyümelerine, gelişim göstermelerine katkı sağlayan kurumsal sosyal sorumluluk programı Allianz Motto Hareket kapsamında TEGV iş birliğinde düzenlenen  spor şenliği, 250'den fazla çocuğun katılımıyla 2 Aralık’ta Şanlıurfa’da gerçekleştirdi. Yaş gruplarına göre planlanmış 10 farklı spor etkinliğini deneyimleyen 250'yi aşkın çocuk, hareket ederken eğlendikleri ve öğrendikleri dopdolu bir gün geçirdi. Çocuklar; Takım çalışması, iş birliği, sorumluluk alma, iletişim kurma gibi becerilerini geliştiren sportif aktivitelere katıldı.

Ayrıca paralimpik & dünya yüzme şampiyonu milli sporcu Sümeyye Boyacı, çocuklarla söyleşi yaparak ilham veren başarısının sırlarını paylaştı.


kanalurfa ,sondakika ,gündem ,haber ,şanlıurfa ,çocuk şenlik ,deprem

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri