FATMA ŞAHİN ÖDÜL ALDI, GAZİANTEP’İ SULAR GÖTÜRDÜ!

"Sürdürülebilir Yaşam ve Akıllı Şehirler" temasıyla düzenlenen 7. İstanbul Ekonomi Zirvesi'ne katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ödül alırken yönettiği şehirde ise sağanak yağış hayatı felç etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 7. İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde ödül alırken, yönettiği şehri ise sular götürdü. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kaldı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul'da "Sürdürülebilir Yaşam ve Akıllı Şehirler" temasıyla düzenlenen 7. İstanbul Ekonomi Zirvesi'ne katıldı. Fatma Şahin, "Sürdürülebilir Yaşam ve Akıllı Şehirler temasıyla düzenlenen 7. İstanbul Ekonomi Zirvesi açılış programına katıldım. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları ve deneyimlerimi anlattım. Dirençli, güvenilir, akıllı, iklim ve çevre dostu Gaziantep Türkiye Yüzyılı'na hazır." ifadelerini kullandı.

Fatma Şahin İstanbul'da ödül alırken, yönettiği şehir Gaziantep'te ise felaket görüntüleri kaydedildi. Sağanak yağışın etkili olduğu Gaziantep'te hayat felç oldu. Cadde ve sokaklar suyla dolarken, çok sayıda araç köprülü kavşaklarda mahsur kaldı. Seyrantepe Mahallesi'ndeki Çimento Kavşağını su basması nedeniyle araçlar sular altında kaldı, vatandaşlar mahsur kaldı.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #gaziantep #sel #ödül

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri