CÜBBELİ AHMET HOCA ŞANLIURFA’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Şanlıurfa'ya gelen Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü), Karaköprü Belediyesinin düzenlediği konferansta vatandaşlarla buluşup sohbet gerçekleştirdi

Vaiz, Hafız ve Yazar Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü), Karaköprü Belediyesinin gerçekleştirdiği programla Şanlıurfa’ya geldi. 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ‘Sohbet Özel’ konferansına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, şehirdeki dini kanaat önderleri ve vatandaşlar katılım gösterirken sohbet öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Vaiz, Hafız ve Yazar Cübbeli Ahmet Hoca, ‘Sohbet Özel’ konferansında ahiret alemine hazırlık için dünya hayatında yapılması gerekenler, cenneti kazanmak, Peygamber efendimiz ve sahabelerin hayatlarından örnek hadiseler gibi konulardan bahsederken; Filistin’de şehit edilen Müslümanlar için dua etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin daveti üzerine Peygamberler şehri Şanlıurfa’da vatandaşlarla buluşup Allah’ın kelamını konuşmak için davete icabet ettiklerini dile getiren Cübbeli Ahmet Hoca, böyle bir kalabalığın karşısında olmaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Cübbeli Ahmet Hoca, kendilerini davet ederek Şanlıurfa’da vatandaşlarla buluşturan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karakopru #din #program #cübbelihoca #söyleşi

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri