ŞANLIURFA’DA ASAYİŞ UYGULAMASI

 

EMNİYET EKİPLERİ, ARAÇ KONTROLÜ YAPARAK UYGULAMA YAPTI

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünce kent merkezinde asayiş uygulamaları aralıksız devam ediyor. Uygulamalarda uyuşturucu, ruhsatsız silah ele geçirilirken, aranan şahıslar yakalandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde yoğunlaştırdığı asayiş uygulamalarında önemli başarılar elde etti. Yapılan Genel Asayiş uygulamasında uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, aranan şahıslar da yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, genel asayiş uygulamalarının devam ettiği vurgulanarak, şehirdeki huzur ve güvenliğin sürekliliğinin sağlanması amacıyla suçla mücadelede kararlılıkla ilerlendiği belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü, özellikle asayiş, narkotik ve trafik olaylarına odaklanan operasyonların, suç işleme niyetinde olanları caydırmayı, aranan şahısları yakalamayı ve suç delillerini ele geçirmeyi hedeflediğini ifade etti. Yapılan uygulamalarda elde edilen başarılarla birlikte, şehirdeki huzurun ve güvenliğin devamı için benzer uygulamaların artarak süreceği bildirildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #asayiş #uygulama #silah

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri