“TERS YÖNE GİRDİN DEDİĞİ” DİYEN ADAMI BÖYLE ÖLDÜRDÜ!

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kırklareli'nde yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken olayın ardından olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay geçtiğimiz günlerde, Lüleburgaz ilçesi İnönü Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İlkay Çetinkaya yönetimindeki otomobil ile Eşref Ayhan'ın idaresindeki otomobil bir sokakta karşı karşıya geldi. İlkay Çetinkaya, Eşref Ayhan'nın ters yönden geldiğini söyleyerek, sürücüden aracını geriye çekmesini istedi. Bunun üzerine sürücüler arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

Vücuduna mermi isabet eden Çetinkaya kanlar içinde kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılan İlkay Çetinkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşref Ayhan ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Ayhan daha sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

 


#kanalurfa #haber #gündem #sondakika #şanlıurfa #kavga #kırklareli

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri