ŞANLIURFA’DA ŞOK UYGULAMA: 400’DEN FAZLA KİŞİ SORGULANDI

Şanlıurfa’da polis ekipleri tarafından yapılan şok asayiş uygulamada 424 şahıs, 98 araç ile 23 motosiklet sorgulanırken toplamda 267 bin 70 TL idari para cezası uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şok asayiş uygulamasında, il genelindeki genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla büyük çaplı bir operasyon düzenlendi. Yüzlerce polis personeli tarafından gerçekleştirilen uygulama kapsamında, il merkezinde ring halinde ve sabit noktalarda geniş çaplı kontroller yapıldı.

Toplamda 424 şahıs, 98 araç ve 23 motosiklet detaylı sorgulamalardan geçirildi. Uygulama sonucunda 36 araca toplamda 267 bin 70 TL idari para cezası uygulanarak trafik kurallarının ihlal edilmesine karşı caydırıcı bir önlem alındı.

Ayrıca, şahısların üzerinde gerçekleştirilen aramalarda 45 göçmen şahıs tespit edildi. Bu süreçte 4.91 gram esrar, 9 adet uyarıcı hap, 25 şişe sahte içki ile ilgili materyaller ele geçirildi. Aynı zamanda, hırsızlık suçundan aranan 1 şahıs ile 1 kayıp şahıs da operasyon kapsamında yakalanarak hukuki süreç başlatıldı.

 

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #emniyet #asayiş #uygulama #şok

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri