CANLI YAYINA SİLAHLI BASKIN! SPİKERİN CEBİNE DİNAMİT KOYUP DEVLETE TALEPLERİNİ SÖYLETTİLER

Ekvador'da bir televizyon kanalını basan kartel üyeleri, kanaldaki gazetecileri ve çalışanları rehin aldı. Spikerin cebine dinamit koyup üzerine silah doğrultan kartel üyeleri, spikere polisin peşlerini bırakmasını söylettirdi.

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir televizyon kanalını basan kartel üyeleri, stüdyoya girip gazetecileri ve çalışanları rehin aldı. Spikerin cebine dinamit koyup üzerine silah doğrultan kartel üyeleri, spikere polisin peşlerini bırakmasını söylettirdi.

Ekvador'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir televizyon kanalını basan kartel üyeleri, canlı yayındaki gazetecileri rehin aldı. Kameraların kayıtta olduğu o anlarda stüdyodakiler büyük panik yaşadı. Yüzleri maskeli şahıslar, cebine dinamit koydukları spikere, polisin peşlerini bırakmasını söylettirdi.

Stüdyodaki korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansırken Ekvador polisi ise, televizyon kanalının çevresini kuşattı. Ekvador polisi, resmi hesaplarından televizyon kanalını basan bazı çete üyelerinin yakalandığı görüntüleri paylaştı.

Söz konusu baskın, çete lideri "Fito" lakaplı Jose Villamar (jos villamer), tutuklu bulunduğu cezaevinde dün ortadan kaybolmasının ardından Devlet Başkanı Daniel Noboa'nın (danyıl noboa) olağanüstü hal ilan etmesinden saatler sonra gerçekleşti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #dünya #ekvador #darbe #spiker #tv #gazeteci #dinamit

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri