ŞANLIURFA’DAN GAZZE VE ŞEHİTLERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Şanlıurfa’da “İsrail'e lanet Gazze'ye destek” mitingi düzenlendi. Balıklıgöl’de düzenlen mitinge binlerce vatandaş katıldı.

7 Ekimden bu yana İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlar üç ayı aşkın süredir devam ederken, bütün dünyada olduğu gibi Şanlıurfa'dan da protesto yürüyüşleri devam ediyor.

Balıklıgöl dergah platformunda pençe kilit hareket bölgesinde bölücü terör örgütünün sızma girişiminde çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerler ve Gazze de hayatını kaybeden insanlar için Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail başta olmak üzere tüm terör örgütlerine lânet okutulup protesto yürüyüşü gerçekleştirildi.

Şanlıurfa da Yapılan yürüyüşe Şanlıurfa il müftüsü Ramazan Tolan, İnsanı Yardım Vakfı derneği temsilcileri, insanı sosyal yardımlaşma vakıfları, STK temsilcileri, öğretim görevlileri ve Suriyeli kanat önderlerinin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

İsrail'le lânet Filistin'e destek mitingi kılınan öğle namazının sonra alınan tedbirlerin ardından yapılan basın açıklaması ile devam etti.

Yapılan basın açıklamasında 7 Ekim'de başlayan İsrail zulmünün bir an önce sonlanması ve acilen ateşkesin sağlanması için çağrı da bulunuldu.

Basın açıklamasının ardından tepki yürüyüşü dergâh platosunda başlayarak atılan tekbirler ve sloganlar ile saray önü caddesine kadar devam etti.

İsrail'le lânet Filistin'e destek mitingi şehit düşen askerler ve Filistin de hayatını kaybeden Gazzeli vatandaşlar için yapılan dualar ile son buldu.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #gazze #israil #savaş #dünya #katliyam #destek #yürüyüş

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri