SAPLANTILI AŞIK, GENÇ KIZI AKRABASININ NİŞANINDA ÖLDÜRDÜ!

İstanbul'da bir düğün salonunda eski sevgilisi Kader T.'yi silahla vuran Ahmet Taşan, aynı silahla hayatına son verdi.  Zanlının genç kıza "Gideceğimiz nişan ikimize de mezar olacak" diye tehdit mesajı attığı ortaya çıktı.

İstanbul Sultanbeyli'de davetlisi olduğu düğüne gelen Ahmet Taşan, eski sevgilisi Kader T.'yi silahla vurduktan sonra kendini öldürdü. Olay dün akşam saatlerinde Sultanbeyli’de bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. 19 yaşındaki Kader İrgören bir yakınının nişanı için gittiği salonda daha önce kendisini istemeye gelen Ahmet Taşan ile karşılaştı. Ahmet Taşan, karşısında gördüğü genç kıza silahla ateş etti. Genç kızı başından vuran Taşan, daha sonra aynı silahla intihara teşebbüs etti.

Olaya şahit olan İrgören’in yakınları kendi imkanları ile genç kızı yakında bulunan bir özel hastanenin acil servisine kaldırdı. İrgören burada yapılan ilk müdahalenin ardından Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İntihara teşebbüs eden Ahmet Taşan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ahmet Taştan'ın genç kıza nişandan önce ""Gideceğimiz nişan ikimize de mezar olacak" şeklinde tehdit mesajı attığı ortaya çıktı.

Genç kızın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak cenaze namazı için Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii’ne götürüldü.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #istanbul #silah #nişan #takıntı

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri