AK PARTİ’NİN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan ve Şanlıurfa dahil kalan adaylarının açıklanacağı tanıtım toplantısı 18 Ocak yani yarın açıklanacak. Adaylar resmi olarak yarın açıklanacakken bugün alınan bilgi ile beraber Şanlıurfa adayı Zeynel Abidin Beyazgül oldu.

AK Parti'nin dün yapacağı aday tanıtım toplantısı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edilmişti. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı tanıtım toplantısı 18 Ocak'ta düzenlenecek. Toplantı, perşembe günü yani yarın saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Toplantı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adayları arayıp görevi tevdi etmesiyle Şanlıurfa adayı da belli oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Zeynel Abidin Beyazgül oldu.

Beyazgül’ün adaylığını başta AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu olmak üzere birçok siyasi isim paylaştı.

7 Ocak’ta 26 ilin adayını duyuran AK Parti, kalan 48 ilin belediye başkan adayını açıklaması bekleniyor. En çok merak edilen adaylardan biri de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi. Özellikle hem mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün adının geçmesi hem aday adaylarının isimlerinin dolaşması kentte bir yankı uyandırmıştı. Ak Parti’nin kalesi konumundaki Şanlıurfa oy potansiyeli bakımından yüksek olsa da seçilecek olan aday da bir o kadar önemli.

Aday tanıtımlarının ardından seçim çalışmalarının hızlanacağı AK Parti'de, yerel seçim beyannamesi ise ay sonuna doğru Genel Merkez binasının karşısında inşa edilen konferans salonunda kamuoyuyla paylaşılacak.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #zeynelabidinbeyazgül #şanlıurfabüyükşehirbelediyesi #aday #akparti

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri