AK KADROLAR ANKARA’DA BİR ARAYA GELDİLER

TBMM Başkanvekili AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekilleri, Büyükşehir'e yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti il başkanı Ali İhsan Delioğlu Ankara’da istişare toplantısında bir araya geldiler.  
Yerel seçimler için geri sayım sürerken, siyasi partilerin aday belirleme süreçlerinde de sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün  saat 14.00’da Ankara ATO Kongre ve Sergi Merkezinde 17’si Büyükşehir olmak üzere 48 ilin Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. 

İllerin adaylarını alfebetik sıraya göre açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas’ın ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayını anons etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile yola devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına mevcut belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gösterilmesiyle Urfa için seçimin de startı verilmiş oldu.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #seçim #akparti #milletvekili #belediye #aday

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri