ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL’Ü PARTİLİLER VE BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül , Ankara dönüşü hem coşkuyla hem de dualarla karşılandı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazül, binlerce kişi havaalanında, davul-zurna eşliğinde görkemli bir şekilde karşıladı.

Ankara’dan havayolu ile geldiği GAP Havalimanında binlerce kişi tarafından davul-zurna eşliğinde görkemli bir şekilde karşılanan AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ü partililer ve vatandaşlar tarafından karşıladı.

Parti teşkilatı ile birlikte çıkışa ilerleyen Beyazgül’ü tebrik etmek isteyen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Binlerce kişi tarafından yoğun ilgi gösterilen Beyazgül, daha sonra Şanlıurfa AK Parti İl Binası önünde görkemli bir şekilde karşılandı.

Başkan Beyazgül’ü karşılayanlar arasında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Şanlıurfa Belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ve binlerce kişi karşıladı.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #zeynelabidinbeyazgül #şanlıurfabüyükşehirbelediyesi #aday #akparti

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri