ŞANLIURFA POLİSİ GÖZ AÇTIRMIYOR

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi. Yapılan denetimde 164 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 40 ekip ve 96 personelin katılımlarıyla 26 ayrı noktada çalıntı, tescilsiz, standart dışı egzoz takarak çevreye rahatsızlık verecek şekilde gürültü çıkaran, kask kullanmayan motosikletlere yönelik uygulama yapıldı.

Yaklaşık 1 saat süren denetimlerde 387 motosiklet ve sürücünün Genel Bilgi Tarama sorgulaması yapıldı. Yapılan denetimlerde ayrıca 164 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

96 personelim katılımıyla gerçekleştirilen denetime ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlimizde trafik kurallarının en çok ihlal edildiği ulaşım vasıtası olan motosikletler, meydana gelen kazaların çoğunluğuna da taraf bulunmakta olduğu görülmektedir. İlimizin genelinde motosikletlere yönelik denetimlerimiz artarak devam edecektir”


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #uyuşturucu #operasyon #polis #urfa #asayiş

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri