ŞANLIURFA ÜZERİNDEN BURSA’YA KAÇAK GÖÇMEN OPERASYONU!

 

Şanlıurfa üzerinden Bursa’ya giden araçlardaki 45 kaçak göçmenin kente giriş yapacağını öğrenen ekipler, kaçak göçmenleri ve 2 organizatörü kıskıvrak yakalandı. Göçmenler İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken 2 organizatör çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan soruşturma neticesinde ülkeye kaçak yollarla giren göçmenlerin bulunduğu 2 aracın Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Niğde, Ankara, Eskişehir üzerinden Bursa'ya geleceklerini tespit etti. Yapılan soruşturma neticesinde alınan güvenlik önlemleri sonrası araçlar şehir merkezi girişinde durduruldu.

Her iki araçta yapılan kontrollerde sürücüler dahil toplamda 45 yasa dışı yollarla ülkeye giren göçmen gözaltına alındı.

Bu yolculuk için organizatörlere 1000 Dolar ile 3000 Dolar arasında ücretle taşıdığını söyledi. Bunun üzerine ekipler araç sürücüleri S.E. (25) ile A.H.S. (33) gözaltına alındı. 45 yabancı uyruklu göçmen, gerekli adli işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Adli makamlardan alınan talimat sonrası yapılan aramaların ardından el konularak otoparka çektirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan yabancı uyruklu iki organizatör, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #bursa #göçmen #asayiş #kaçak

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri