TALİHSİZ KAZA: KAÇARKEN MİDİBÜSÜN ALTINDA KALDI!

Adana’da kavga eden çocuklardan biri kaçarken midibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Çarpma anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Adana’da meydana gelen talihsiz kazada 1 çocuk hayatını kaybetti. Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı Mahallesi Karataş Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, Karataş Bulvarında refüjde iki çocuk kavga etmeye başladı. Çocuklardan Ammar Elmüheymid (15) bir süre sonra kaçmak isteyerek yola atladı. Bu sırada bulvardan geçen 01 ADF 152 plakalı midibüs çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk ağır yaralanırken diğer çocuk kaçtı. Bu sırada midibüs ise olay yerinden uzaklaştı.

Bir vatandaş ise çocuğu yerde görüp koşarak yanına geldi ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan çocuk, sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından farklı saatlerde gittikleri İl Emniyet Müdürlüğünde aracı kendilerinin kullandığını iddia eden M.T, H.T. ile Ş.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.T, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Diğerler şüpheliler ise kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #adana #kaza #trafik #kavga

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri