İKİ TARAFLI KAZA SONRASI ÇIKAN KAVGADA TAŞ VE SOPALAR HAVADA UÇTU

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası taraflar kavgaya tutuşurken olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Şanlıurfa’da meydana gelen kavgayı polis havaya ateş açarak bitirdi. Alınan bilgilere göre olay Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Karaköprü istikametine seyir halinde olan henüz sürücünün ismi öğrenilemeyen otomobil aniden yola çıkan otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle kazada 2 kişi yaralanırken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 2 aracın karıştığı kazanın ardından sürücüler arasında kavga çıktı.

Kadınlarında aralarında bulunduğu taşlı sopalı kavgada da birbirine taş atmaya başlayan ve giderek büyüyen kavga sonrası olay yerine çevik kuvvet ekipleri çağırıldı. Polis ekipleri kavgayı sonlandırmak ve tarafları ayırmakta güçlük çekti.

Polis ekipleri, grubu dağıtmak için havaya uyarı ateşi açarken 2 kişi aldığı darbeler sonucunda yaralandı. Çevredeki bazı vatandaşlarda tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Polisin güçlükle ayırdığı kavgada uzun süre direnen ve polise zorluk çıkaran şahıslar gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Yaralılar ise daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #kaza #olay #kavga

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri