TBMM BAŞKANVEKİLİ BOZDAĞ’DAN TORU AİLESİNE ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ beraberindeki heyet ile birlikte 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru'yu makamında ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ile AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, seçim gezileri kapsamında 28. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru'yu makamında ziyaret etti.

Vekil Bozdağ ve Abdurrahim Toru arasında seçimler üzerine sohbet gerçekleştirilirken, Şanlıurfa üzerine istişarelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyarette yönetim binasının koridorunda bulunan yaklaşık 13 yıl öncesine ait kendi fotoğrafını gören Vekil Bozdağ, fotoğraf hakkında Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru'dan bilgi aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, misafirperverliğinden dolayı 28. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru ve Toru ailesine teşekkür etti.

28.Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı  Abdurrahim Toru ise ziyaretin ardından; "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın Bekir Bozdağ, bugün bizleri makamımız da ziyaret ederek onure etti. Ziyaretten dolayı sayın Bekir Bozdağ'a teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret çıkış Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ vatandaşlar ile sohbet etti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #ziyaret #makam #akparti

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri