ŞANLIURFA’DA BAĞ EVİ HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ!

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bağ evlerinden hırsızlık yapan 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızların ikametinde yapılan aramada, bağ evlerinden çalınan çok sayıda eşya ele geçirildi.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yer alan bağ evlerinde son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri çalışma yaptı. Faili meçhul bağ ve bahçeden hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalar sonucu bağ evlerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen Ş.B. ve İ.H.B. isimli şahısların ikametlerine operasyon düzenledi.

Şüpheliler Ş.B. ve İ.H.B. gözaltına alınırken ikametlerinde yapılan aramada, 1 çalıntı motosiklet, çok sayıda elektrikli alet edevat, 18 adet farklı boyutlarda kapı kilidi, çok miktarda farklı boyutlarda elektrik kablosu, bahçe makası gibi çok sayıda ev eşyası ele geçirildi.

Yakalanan şüpheli şahıslardan Ş.B.’nin hırsızlıktan suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemleri için jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #hırsız #bağevi #operasyom

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri