CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EMEKLİLERE PROMOSYON MÜJDESİ

AK Parti'nin Kayseri mitinginde emekliler için sevindirici bir haberi paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kayseri mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

“Esnafımızın gelirlerini yüksek enflasyon karşısı korumaktayız” diyen Erdoğan şöyle konuştu;

amu bankalarının emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacağını duyuran Erdoğan, şu ifadelere yer verdi;

"Hayat dikensiz bir gül bahçesi değildir" diyen Erdoğan, "İnsanın olduğu gibi milletlerin önüne de felaketler çıkabiliyor. Son dönemde milletçe başımıza gelen felaketlerin en büyüğü 6 Şubat depremleri bu depremler Kayseri’nin bir bölümünü de ekledi. Hamdolsun, can kaybı olmadı. Depremde yitirdiğimiz 53 bin vatandaşımızı rahmetle yad ediyorum. Depremde yıkılan şehirlerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yıl sonuna kadar 200 bin insanımızı evlerine kavuşturacağız. Alt yapılarıyla deprem şehirlerimizi Türkiye yüzyılına hazırlayacak şekilde ihya ediyoruz. En büyük mücadeleyi enflasyona ve hayat pahalılığını köpürten anlayışa karşı veriyoruz. Vatandaşlarımızın gelirini yüksek enflasyona karşı koruyacağız. Bunun yalan yanlış rakamlarla değil, çalışarak yapacağız. Yılın ikinci yarısında enflasyon hızlı bir şekilde düşüşe geçecek" diye konuştu.

Emeklilere müjde veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. 2017’de banka promosyonu ödemesini başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki komisyon ödemelerini 8 bin TL ile 12 bin TL arasında belirledi. Diğer bankalarında bu rakamın altında kalmadan vereceğini umuyorum. Yeni banka promosyonlarının emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeklilerimizi refah seviyesini yükseltmek için çalışıyoruz. Ülkemizde Cumhur İttifakı’ndan başka bunu yapacak bir siyasi irade yoktur. Memleket muhalefetin eline kalsa maaşları bile ödeyemezler" şeklinde konuştu.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #emekli #müjde #promosyon #cumhurbaşkanı #siyaset

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri