HUSUMETLİLERİ ŞANLIURFA’DAN İSTANBUL’A KADAR TAKİP ETMİŞ!

Şanlıurfa’dan İstanbul’a kadar yakın akrabası husumetlileri tarafından takip edildiğini iddia eden kamyon sürücüsü, mal almaya geldiği iş yerinin önünde bir gün önce tehdit edildi bir gün sonra ise cop ile yere yatırılıp tekme tokat darp edildi.

Şanlıurfa’dan İstanbul’a kadar husumetlileri tarafından takip edilen şahıs, copla darp edildi. Olay, dün öğlen saatlerinde Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre H.K. isimli kamyon şoförü olaydan bir gün önce Şanlıurfa’dan mal almaya geldiği un fabrikası bahçesinde husumetlisi olan yakın akrabaları tarafından tehdit edildi. Vatandaşlar araya girince ise akrabaları olay yerinden gitti. Bir gün sonra ise yine aynı iş yerinin önüne gelen 2 kişi tarafından darp edilmeye başlandı.

Araya girenlere rağmen şahıslar H.K.’yı yere yatırıp yüzünü tekmeledi. Copla da darp edilen kamyon sürücüsü yine araya giren başka vatandaşlar tarafından kurtarıldı. H.K. polise olayla ilgili şikayetçi olurken şahıslar kaçtı. Şahısların yakalanma çalışması devam ediyor.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #istanbul #akraba #olay #husumet

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri