ŞANLIURFA’DAN ARAYAN DOLANDIRICILAR, BU KEZ BAŞARAMADI

Erzurum’da polis Şanlıurfa’dan arayan dolandırıcıların tuzağına düşen genç kadına son anda yardım etti ve para göndermesine engel oldu.

Şanlıurfa’dan Erzurum’a dolandırıcılık yapmaya çalışan şahıslar, polise takıldı. Dolandırıcılar bu kez Erzurum’da ikamet eden Afganlı bir genç kadını tuzağa düşürmeye çalıştı. Edinilen bilgilere göre; Şanlıurfa’da bulunan E.T. isimli bir şahıs H.S’yi telefonla arayarak “Seni Şanlıurfa’dan arıyoruz. Biz polisiz. Burada bir hırsızlık oldu, annenin kimliği olay yerinde bulundu. Sizin suçsuz olduğunuzu biliyoruz. Ama bunu ispatlamak için vereceğimiz hesap numarasına para göndermeniz gerek. Yoksa başınız ciddi anlamda belaya girecek.” dedi.

Bunun üzerine panikleyen ve korkan genç kadın evde bulunan 3 bileziği kuyumcuda bozdurdu ve 69 bin TL ile bankaya geldi. Bu arada kadınının yakınları olaydan haberdar oldu ve hemen polise ihbarda bulundu. Erzurum Emniyet Müdürlüğü güven timleri hızlı bir şekilde hareket etti ve genç kadını parayı havale etmek için bankada sıra beklerken buldu. Polis böylece dolandırıcılara para havalesi yapılmasına engel oldu.

Polis,  E.T. isimli şahsın yakalanması için çalışma yapıldığı öğrenildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #erzurum #urfa #dolandırıcılık #asayiş

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri