KAYNAK İŞLEMİ YAPILIRKEN TÜP PATLAMIŞ: 29 ÖLÜ!

İstanbul'da 16 katlı bir binanın en alt katında bulunan gece kulübünde yangın çıktı. Olayda 29 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Yangının, kaynak işlemi yapılırken tüpün patlamasıyla oluştuğu ortaya çıktı.

İstanbul'da 16 katlı bir binanın en alt katında bulunan gece kulübünde yangın çıktı. Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın -1 ve -2'nci katında bulunan gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama olduğu iddia edildi. Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri içerideki yaralıları dışarı çıkardı. Olayda 29 kişi can verirken 1 kişi de yaralandı. Yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale ederek söndürdü, soğutma çalışması başlatıldı.

İtfaiye kaynaklarından edinilen bilgiye göre; gece kulübünde, ses yalıtımı ve dekor tadilatı çalışmalarında kaynak işlemi yapıldığı sırada yaşanan tüp patlamasıyla elyaf malzemelerin tutuştuğu belirtildi.

Mekanın tek kapısı olduğu öğrenilirken içeride mahsur kalanlardan çoğunun dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili 8 şahıs gözaltına alınırken soruşturma devam ediyor.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #istanbul #yangın #gecekulübü

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri