ŞANLIURFA’DA OYNANACAK SÜPER KUPA İÇİN FENERBAHÇE’DE U19 TAKIMI KARARI

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Galatasaray ile Şanlıurfa'da oynayacakları TFF Süper Kupa'ya U19 takımıyla çıkacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe’de dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da kongre üyeleri; Süper Kupa, Türkiye Kupası, futbol faaliyetlerinin yol haritası, UEFA ve FIFA’nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması başvurusunun yer aldığı 4 maddelik önerge ile ilgili yönetim kuruluna tam yetki verdi. Sarı-lacivertli kulüp, bugün ise Türkiye Futbol Federasyonu’na Galatasaray ile 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması planlanan TFF Süper Kupa’nın uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde mücadeleye çıkmamak veya U19 takımıyla katılacağının bildirdi.

Tarihi bir genel kurul yaşadıklarını aktaran Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı ve TFF’ye yaptıkları başvuru ile ilgili bilgiler vererek, şöyle konuştu;

Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili aldıkları kararı da duyuran Erol Bilecek, "2 sezon Türkiye Kupası’na katılmama kararı aldık" dedi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa ##süperkupa #fenerbahçe #galatasaray #futbol

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri