ZABITA VE ESNAF KAVGASIYLA İLGİLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ!DEN AÇIKLAMA!

 

Şanlıurfa'da Zabıta ekipler ile esnaf arasında yaşanan gerginlik sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa'da Zabıta ekipler ile esnaf arasında yaşanan gerginlik sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Açıklamada; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, il genelinde gerçekleştirdikleri Yol ve Kaldırım İşgali denetimlerini sürdürüyor. Son olarak, Haliliye ilçesi Açıksu Caddesi'nde vergi mükellefiyeti ve satış izni olmadan faaliyet gösteren bir kişinin kurallara uymadığı tespit edildi. Zabıta ekipleri, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu çerçevesinde ilgili şahsa cezai işlem uygulayarak terazisine el koydu. Ancak, Alo 153 hattına gelen yeni şikayetler üzerine ekipler, dün saat 14.30 civarında tekrar aynı adrese gitti ve şahsın işgaline son vermesini talep etti.

Denetimler sırasında zabıta ekipleri sözlü ve fiziki saldırıya maruz kaldı. Meydana gelen mukavemet sonucunda, zabıta ekipleri saldırıya karşılık vermek zorunda kaldı. Olayla ilgili hem adli işlemler hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından idari tahkikat başlatıldı. Yaşanan olayın tüm yönleriyle araştırılarak kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır. Büyükşehir Belediyesi, zabıta ekiplerinin hemşehrilerin ve esnafın hassasiyetlerini gözeterek gerçekleştirdiği işlemleri yakından takip ettiklerini belirtti. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur” İfadeleri kullanıldı.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri