ŞANLIURFA’DA ’GÜVEN VE HUZUR’ DENETİMİ

 

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde polis ekiplerince huzur operasyonunda 16 bin 33 şüpheli sorgulanırken, 2 bin 781 araç kontrol edildi. Bu kapsamda çeşitli suçlardan aranması bulunan 16 şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Erdem Bildirici koordinesinde yüzlerce personel ve onlarca Özel Harekat Timi personelinin katılımıyla Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde faaliyet gösteren işletmeler, parklar ve caddelerde huzur uygulaması gerçekleştirildi.

 

Polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde 16 bin 33 şüpheli şahıs, 2 bin 781 araç ve 116 motosiklet kontrol edildi. Denetimlerimiz sırasında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 16 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

 

Öte yandan şüpheli şahıs ve araçlarda yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 9,77 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca trafik kurallarına uymayan 16 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken 3 araç ise trafikten men edildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #operasyon #asayiş

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri