ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SEL UYARISI! HALİLİYE, HALFETİ, HİLVAN, SİVEREK, KARAKÖPRÜ, BİRECİK VE BOZOVA İÇİN UYARI GELDİ

Şanlıurfa Valiliği Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen verilere göre sel uyarısında bulundu.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre kent ve kırsal ilçelerde bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre Haliliye, Halfeti, Hilvan, Siverek, Karaköprü, Birecik ve Bozova’da gök gürültülü sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Hava tahmin raporuna göre Güneydoğu Anadolu Bölgesinin birçok bölgesinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamaya göre sağanak yağışın Adıyaman, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır ve Batman çevreleri ile Malatya'nın ve Elazığ'ın güneyi, Şanlıurfa'nın ve Siirt'in kuzeyinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #yağış #urfa #sel

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri